energikontoret-ostergotland

Webbinarium: Framtidens energilösningar - från utmaning till möjlighet

Digitalt

Välkommen till Almis webbinarium om framtidens energilösningar! I en tid av snabb teknisk utveckling och ökande globala utmaningar som klimatförändringar är hållbara energilösningar mer relevant än någonsin tidigare.

I det här webbinariet får vi höra Jesper Sundling och Rasmus Luthander från Energikontoret i Mälardalen berätta om trender och möjligheter inom energisektorn. Vi får kunskap om elnätet, batterilagring, beteenden och hur du skapar affärsnytta med detta i ditt företag.

Eva Vollmer från företaget DAZOQ berättar vidare hur de i sitt företag hjälper industrier att ta tag i energieffektivisering, samt vad en mer energieffektiv verksamhet har för positiva effekter på bolaget. När man slutar gissa och börjar ta faktabaserade beslut kan man lättare hitta eltjuvar, sätta tydliga och realistiska mål i sitt hållbarhetsarbete, mäta framsteg, prissätta produkter rätt, hitta maskinfel snabbare, minska sin miljöpåverkan, stärka sin konkurrenskraft och mycket mer. Och det bästa är att det inte ens behöver vara dyrt!

Webbinariet är ett samarbete mellan projekten Framgångslyftet och GENi ÖMS som finansieras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden, regionerna i östra Mellansverige och Almi.

Region Östegötlands logotyp

Energikontoret Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier