energikontoret-ostergotland

Ta del av hur du kan sänka ditt företags energikostnader!

Skill, Gelbgjutaregatan 2, 582 54 Linköping, samt digitalt

Bild på ljusstrålar mot himmel

På det här eventet kommer du få höra ett företags berättelse om hur de lyckats sänka sina energikostnader samt få information om ett fullmatat program som kommer att pågå under året.

Anmäl ditt företag till denna inspirationsträff där vi kommer presentera programmet “Så sänker du dina energikostnader – Ett program för ökad resurseffektivitet”. Det kommer ge kunskap, konkreta förslag, individuell rådgivning samt nätverk med industriföretag som alla vill minska sina energikostnader, få effektivare resursanvändning och reducerad miljöpåverkan.

ANMÄL DIG HÄR Länk till annan webbplats.

Information om programmet

Vad erbjuder programmet?

  • Kunskap och konkreta förslag: Ta del av expertis inom energieffektivitet och hållbarhet. Lär dig praktiska strategier för att minska din verksamhets energiförbrukning och klimatavtryck.
  • Individuell rådgivning: Få skräddarsydd vägledning och stöd från branschexperter. Vi arbetar med dig för att identifiera möjliga lösningar för just ditt företag.
  • Nätverk: Bli en del av ett engagerat nätverk av företag som strävar efter samma mål. Dela erfarenheter och dra nytta av kollegors insikter och lösningar.

Vem kan delta?

  • Vi välkomnar industriella företag med 25-100 anställda i Östergötland.
  • Företagsrepresentanter och nyckelpersoner med genuin vilja och möjlighet att genomföra förbättringar i sin verksamhet.
Region Östegötlands logotyp

Energikontoret Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier