energikontoret-ostergotland

Energikontoret Östergötland välkomnar nya studentmedarbetare

Energikontorets studentmedarbetare 2024

Energikontoret Östergötland är stolta över att välkomna Linnéa och Otto, två ambitiösa civilingenjörsstudenter, till teamet. Deras kompetens inom energi- och miljömanagement blir ett värdefullt tillskott i Energikontorets arbete för en hållbar framtid.

Energikontoret Östergötland har den stora glädjen att introducera våra nya studentmedarbetare, Linnéa Pettersson och Otto Lundqvist, som kommer att bidra med friska perspektiv och det senaste inom den akademisk kunskapen till Energikontorets verksamhet. Båda Otto och Linnéa är engagerade studenter på civilingenjörsprogrammet i energi- och miljömanagement och kommer att vara en del av vårt team under hela det kommande året.

Otto och Linnéa valde att arbeta hos oss på Energikontoret för att få praktisk erfarenhet parallellt med sina studier. De kommer att stötta våra pågående projekt, där de får möjlighet att tillämpa sina teoretiska kunskaper på verkliga utmaningar inom energi- och miljöområdet. Deras arbete kommer att inkludera allt från energieffektivisering till hållbar stadsplanering.

Energikontorets teamledare Emelie uttrycker stor tillförsikt i de nya rekryteringarna: "Att integrera unga talanger som Otto och Linnéa i våra projekt är en investering i framtiden. De bär med sig nyaste kunskapen från den akademisk världen och en innovativ anda som är ovärderlig för vårt arbete."

Energikontoret ser fram emot att arbeta tillsammans med Otto och Linnéa och är övertygade om att deras engagemang och idérikedom kommer att leda till positiva framsteg i strävan mot en hållbar energiframtid för Östergötland.

För mer information om våra projekt och hur vi arbetar för en hållbar utveckling, kika under fliken Projekt i menyn.

Avslutningsvis vill vi önska Otto och Linnéa ett stort lycka till och vi ser fram emot ett givande samarbete!

Relaterad information

Region Östegötlands logotyp

Energikontoret Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier